Akdeniz oyunlarında hedef tesislerin 2013’den sonra daha verimli kullanılması

Mersin Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, Akdeniz oyunlarında asıl hedeflerinin tesislerin 2013 yılından sonra...

Mersin Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, Akdeniz oyunlarında asıl hedeflerinin tesislerin 2013 yılından sonra daha verimli kullanılması olduğunu belirtti. Koç gerçekleştirecekleri seyirci projesi ile müsabakalarda boş koltuğun kalmayacağını söyledi.
Mersin İl Spor Müdürlüğüne atanan Koç, İl Müdürlüğünde basın toplantısı düzenleyerek yapacakları çalışmalar ile 2013 Akdeniz Oyunlarının hazırlık süreci ile ilgili bilgi verdi.
Amaçlarının kendilerinden önceki arkadaşlarının bıraktığı başarı çıtasını daha yukarıya taşımak olduğunu ifade eden Koç, “Bunun için vakit gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdürüyoruz'' dedi.
Yetenekli gençlerin spora kazandırılmasına yönelik çalışmalara ağırlık vereceklerini vurgulayan Koç, ayrıca hayata geçirecekleri bir takım uygulamalarla iş verimini artıracaklarını söyledi.
Akdeniz Oyunları hazırlık süreci hakkında da bilgi veren Koç, bu kapsamda Mersin Üniversitesinde Akdeniz Oyunları ile ilgili Koordinasyon Merkezi kurduklarını kaydetti.
Oyunlar ve tanıtımla ilgili kent şehir merkezinde de birimlerin olacağını anlatan Koç, şöyle devam etti: “Akdeniz Oyunları ile ilgili genel koordinatörlüğün çalışmaları sürerken, biz de İl Müdürlüğü olarak bazı projeleri hayata geçireceğiz. Bunlardan birini 'seyirci projesi' oluşturuyor. Bunu da Erzurum'daki, Trabzon'daki ya da İzmir'deki uluslararası organizasyonlarda yaşanan seyirci sıkıntısının önüne geçmek için yapacağız. Bu organizasyonlardaki açılışlarda ya da müsabakalarda stat ya da salonlar tam kapasite dolmadı. Hayata geçireceğimiz seyirci projesi ile müsabakalarda boş koltuk kalmayacak. Alt yapısı bitmek üzere olan proje ile tüm okullardan her branşa ait seyirci alt yapısı oluşturacağız. Bunlar sınav kaygısı olmayan çocuklardan seçilecek ve 2013 Akdeniz Oyunlarında tüm altyapıları ile hazır hale gelecek. Alkışın nerede yapılması gerektiğini, kuralları, sessizliği seçilen branşla ilgili her şeyi bilecek.''
“Hedefimiz kazanılacak tesislerin 2013 Akdeniz Oyunlarında değil, oyunlardan sonraki süreçte de verimli şekilde kullanılması” diyen Koç sunları kaydetti: “Çünkü 2013'ün Temmuz ayında kimse kalmayacak. Bunun hesabını şimdiden yapmak zorundayız. Çalışmalarımızı buna göre yaparsak oyunlar bittiği gün bu tesisler dolu olmaya devam edecek. Hayata geçireceğimiz projelerle bunu büyük başaracağımıza inanıyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz