Akdeniz Oyunları'nda 'web Tv' Uygulaması

Mersin'de yapılacak olan 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında, tüm sporcuların internet üzerinden izleyicilerine ulaşabileceği kişisel web...

Mersin'de yapılacak olan 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında, tüm sporcuların internet üzerinden izleyicilerine ulaşabileceği kişisel web televizyonları olacağı bildirildi.

Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörlüğü ile WEB.TV arasında oyunlara hazırlık sürecinde ve oyunlar döneminde yapılacak olan çeşitli dijital uygulamalara ilişkin sponsorluk anlaşması imzalandı. Mart ayında imzalanan protokol kapsamında, Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörlüğü ile WEB.TV arasında dünyada ilk kez kullanıcıların hizmetine sunulacak dijital uygulamalardan, çeşitli interaktif projelere kadar geniş bir yelpazede işbirliği gerçekleştirilecek.

Reklam
Reklam

İşbirliği kapsamında hayata geçirilecek projelerin başında, çok disiplinli spor organizasyonlarında ilk kez Akdeniz Oyunları kapsamında hayata geçirilecek 'WEB.TV' uygulaması yer alıyor. Projeye göre, 20-30 Haziran 2013 tarihlerinde Mersin ve Adana’da yarışacak tüm sporcuların web üzerinden izleyicilere ulaşacak kişisel web televizyonları olacak.

Sporcuların isimlerini taşıyacak WEB.TV’lerde, sporcuların oyunlara yönelik görüş ve beklentilerinin yanı sıra takipçileri ile paylaşmak istedikleri videolar da yer alabilecek. Oyunlara katılacak yaklaşık 4 bin 500 sporcuyu kapsayacak projede ayrıca, 32 spor branşının da kendilerine özel Web TV kanalları da olacak.

MOBİL OYUN BİLGİ YARIŞMASI

Genel Koordinatörlük ile TURKTICARET.Net firması arasında yapılan işbirliği kapsamında hayata geçirilecek bir diğer projenin ise, “Maskot Karetta Mobil Oyunu” olduğu bildirildi. Akdeniz Oyunları maskotu Karetta’nın oyun uygulaması çeşitli dijital platformlarda yer alacak ve Maskot Karetta, hem oyunlara ilişkin kısa bilgiler verecek hem de oyuncuları eğlendirecek. Sponsorluk çerçevesinde uygulanacak başka bir çalışma da “Bilgi Yarışması'. Maskot Karetta’nın başta Akdeniz Oyunları olmak üzere yarışmacıların genel spor bilgileri kapsamında sorular yönelteceği uygulama ile katılımcıların Akdeniz Oyunları’na ilişkin yeni bilgilerin edinmesinin yanı sıra genel spor bilgilerinin de arttırılması hedefleniyor.

Reklam
Reklam

2013 yılı Nisan ayında “akdenizoyunlari.web.tv” çalışması ile ilk adımın atılacağı uygulamada, oyunlar dönemine kadar olan süreçte tüm projelerin hayata geçirilmesi bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: