Akdeniz Sanayi Sitesi'ndeki Altyapı Çalışmaları

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi'nin tapu, ulaşım, asfalt ve yeşil alan problemlerinin çözümü konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi'nin tapu, ulaşım, asfalt ve yeşil alan problemlerinin çözümü konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını bildirdi.

Akdeniz Sanayi Sitesi'nde esnafla bir araya gelen Tütüncü, göreve geldiği günden bugüne Akdeniz Sanayi Sitesi'ni birçok kez ziyaret ettiğini, bu ziyaretlerde hem sanayi çalışanlarıyla gönül bağını güçlendirdiğini hem de bölgenin problemleri konusunda hızlı çözüm ürettiklerini ifade etti.

Sanayinin alt ve üst yatırımları ile mülkiyette yaşadığı sıkıntılarının çözümüne yönelik çalışmalara önem verdiklerini anlatan Tütüncü, "Akdeniz Sanayi Sitesi'nin tapu, ulaşım, asfalt ve yeşil alan problemlerinin çözümü konusunda önemli çalışmalar yaptık. Bugüne kadar sanayide yaklaşık 17 bin ton sıcak asfalt çalışması yaptık" dedi.

Reklam
Reklam
  1. Yıl Caddesi'nde yapılan çevre düzenlemeyle sanayinin görüntüsünü güzelleştirdiklerini ifade eden Tütüncü, ilgili bakanlarla ve bürokratlarla yapılan görüşmeler sonucunda ise hem caddenin aydınlatmasının yapıldığını hem de Antalya Bulvarı'na bağlantıyı sağlayan kavşağının trafiğe açıldığını bildirdi.

    Site Kooperatifi ile 3 yıl süren bir çalışmanın sonunda sanayinin 15 yıldır süren gecekondu işgali problemini de çözdüklerine işaret eden Tütüncü, "Sanayi sitesinin kuzeyindeki 86 dönümlük arazi üzerindeki 300'e yakın gecekondunun işgali problemi vardı. Kooperatife tahsis edilen 17 dönümlük arazinin hukuki problemlerini çözdük. Çözüm ile birlikte hem gecekonduda oturanlara güzel bir daire sahibi olma imkanı sağladık, hem de boşaltılacak olan araziye 190'a yakın yeni iş yeri yapılmasının önünü açtık." dedi.

    Muhabir: Volkan Poliçe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: