Akdeniz Spor Kampları Ve Turnuvaları Basketbol Turnuvası

Akdeniz Spor Kampları ve Turnuvaları Basketbol Turnuvası kapsamında ödül töreni yapıldı.

Akdeniz Spor Kampları ve Turnuvaları Basketbol Turnuvası kapsamında ödül töreni yapıldı.

Kemer Spor Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde konuşan GATAB Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, spora ve sporculara destekler vermeye devam edeceklerini belirterek, turnuvada 13 takım ve 350 sporcunun yarıştığını, 1999-2000 ve 2001 doğumlu basketbolculardan oluşan takımlar yarıştığını söyledi.

Üras, "Genç sporculara destek olmalıyız. Sporun ve sporcuların her şartta yanında olunmalı. Genç sporculara destek olunması ve başarıların ödüllendirilmesi gerekir. Kemer'imiz uluslararası çapta bir spor organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Genç sporcularımızı başarılarından ötürü tebrik ediyorum. Onların bu en güzel gününe katılarak ödül vermenin mutluluğunu yaşıyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Üras, 2011 doğumlular kategorisinde birinciliği elde eden Anadolu Efes Takımı'na kupasını verdi. Ayrıca takım oyuncularına tek tek madalyalarını takan Üras, oyuncuları tebrik etti.

Turnuvada aynı yaş grubunda ikinciliği TED Ankara Koleji, üçüncülüğü ise Eryaman Tofaş aldı.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: