Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Ünal:

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Ünal, "Hocalar hasta bakmıyor' algısı doğru değil" dedi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Ünal, "Hocalar hasta bakmıyor' algısı doğru değil" dedi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Ünal, öğretim üyelerine muayene olmak isteyen hastaların Öğretim Üyeleri Randevu Sekreterliği aracılığıyla muayene olabildiğini söyledi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nin Türkiye'de bir marka haline geldiğini anlatan Ünal, Öğretim Üyeleri Randevu Sekreterliği'nin sadece öğretim üyelerine muayene olmak isteyen hastalar için kurulduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Ünal, bu sekreterlik sayesinde 2012 yılında 27 bin kişiyi muayene ettiklerini dile getirdi. Öğretim üyelerinin farklı saatlerde hasta baktığının altını çizen Ünal, "Hocalar hasta bakmıyor' algısı doğru değil. Öğretim üyeleri hastanemizde hastaları muayene ediyor. Sosyal güvencesi olan vatandaşlar muayene ve ameliyatları için herhangi bir ücret ödemek zorunda da kalmıyor" dedi.

Muhabir: Süleyman Elçin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: