Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Bayram Ziyareti

Akdeniz Üniversitesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Ünal, Kurban Bayramı dolayısıyla hasta ile nöbetçi personeli ziyaret etti.

Akdeniz Üniversitesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Ünal, Kurban Bayramı dolayısıyla hasta ile nöbetçi personeli ziyaret etti.

Başhekim Doç. Dr. Mustafa Ünal, Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mahmut Akyol ve Halkla İlişkiler Müdürü Ali Dağaşan, hasta ve personeli ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Bayramların özel zamanlar olduğunu vurgulayan Mustafa Ünal, bu günlerin birlik ve beraberliğin en yüksek seviyeye çıktığı zaman dilimi olduğunu söyledi. Ünal, bayramı evinde değil de hastanede geçiren hastaları ve nöbetçi personeli ziyaret ederek gönüllerini almak istediklerini belirterek, "Hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Vatandaşlarımızın sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevdikleriyle birlikte nice bayramlar geçirmesini dilerim" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Şamil Kahveci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz