Akdeniz Üniversitesi Öğrencilerinden Ziyaret

Akdeniz Üniversitesi Girişimcilik ve İş Geliştirme Merkezi Müdürü Kenan Yüce, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi...

Akdeniz Üniversitesi Girişimcilik ve İş Geliştirme Merkezi Müdürü Kenan Yüce, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Necati İyikan, yüksek lisans öğrencileri Sevim Şeker ve Özlem Yılmaz ile birlikte Antalya Valisi Ahmet Altıparmak’ı ziyaret ettiler.

Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü yüksek lisans öğrencileri Sevim Şeker ve Özlem Yılmaz, çalışmalarında yer aldıkları Güney Kafkaslardaki siyasi gelişmeleri içeren uluslararası projenin 2 kitapta toplanan sonuçlarını Antalya Valisi Ahmet Altıparmak’a takdim ettiler.

Reklam
Reklam

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak kitapları kabul ederken, öğrencileri tebrik ederek ilk fırsatta inceleyip okuyacağını belirtti.

Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Necati İyikan, projenin ilk kez lisans düzeyinde uluslararası çalışmaya örnek olması açısından Akdeniz Üniversitesinin başarısı olduğunu kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: