Akdeniz Üniversitesinde Öğrenciler Ile Kafe Çalışanları Arasında Tartışma

 Akdeniz Üniversitesinde basın açıklaması yaptıkları sırada kafede müziğinin sesini açıldığını iddia eden öğrenciler, camları kırdı.

Akdeniz Üniversitesinde basın açıklaması yaptıkları sırada kafede müziğinin sesini açıldığını iddia eden öğrenciler, camları kırdı. Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde toplanan ve kendilerine Demokratik Öğrenci Dernekleri Federasyonu ismini veren yaklaşık 50 kişilik grup, rektörlük önünden slogan atarak yürüyerek Olbia Çarşısı'na geldi. Arkadaşlarının, başka üniversite öğrencilerinin saldırısıyla yaralandığını iddia ederek basın açıklaması yapan öğrenciler, bu sırada bir kafede müziğin sesinin açıldığını iddia ederek, kafe çalışanları ile tartışmaya başladı. Bu sırada bazı öğrenciler, tekme atarak kafenin camını kırdı. Öğrenciler, kafedeki hoparlörlerden de kabloları çıkardı. Gruptan diğer kişilerin araya girmesiyle sakinleşen öğrenciler, basın açıklamasının ardından dağıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: