Akdeniz’de ‘okuma Bayramı’ Var

2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı ile birlikte ilkokula başlayan Özel Akdeniz Okulu öğrencileri, okuma yazmayı öğrenmelerini, düzenlenen...

2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı ile birlikte ilkokula başlayan Özel Akdeniz Okulu öğrencileri, okuma yazmayı öğrenmelerini, düzenlenen ‘Kurdele Takma Töreninde sahnede, hünerlerini sergileyerek, anne ve babalarından da tam not aldı.

Özel Akdeniz İlkokulu 1-A sınıfı öğrencileri, okulun konferans salonundaki etkinlikte sahne aldı. Yoğun ilgi gösterilen Kurdele Takma Töreninde öğrenciler, şiirler okuyup, Türkçe ve İngilizce şarkılar söyledi. Dans gösterisi de yapan öğrenciler, izleyenlerden de büyük alkış topladı. Burada konuşan Eğitim Direktörü Esat Ergün, “Ben sınıflara girdiğimde öğrencileri mutlu görüyorum. İnanılmaz güzel yazı yazıyorlar. Bu da bizleri gururlandırıyor” dedi.

Reklam
Reklam

Sınıf Öğretmeni Ali Dobur da, “Eylül ayında başladığımız eğitim-öğretim yılının ilk yarısı son buldu. Bu süreçte çocuklarımızı en iyi şekilde eğitmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Başarımızı sizlerle paylaşmaktan dolayı sevinçliyiz” ifadesini kullandı. Konuşmaların ardından 1-A sınıfı öğrencileri, bir dönem boyu çalışmanın ve emeklerinin karşılığını kurdelelerini alarak kutladı. Etkinlik resim sergisi ve pasta ikramı ile son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz