Akdeniz'de Ramazan Keyfi

Antalya’nın Alanya ilçesi Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Ramazan ayında Galip Dere ve Damlataş haricindeki diğer...

Antalya’nın Alanya ilçesi Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Ramazan ayında Galip Dere ve Damlataş haricindeki diğer plajların da istek olması halinde iftardan sonra tamamen aydınlatılabileceğini söyleyerek, "Oruç tutan vatandaşlarımız rahat rahat denize girebilecekler" dedi.

Bugüne kadar her Ramazan ayında iftardan sonra Damlataş ve Galip Dere plajları ışıklandırılırken, Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, istek olması halinde ilçe sınırları içinde bulunan tüm plajları ışıklandırabileceklerini söyledi. Akdeniz'de gece deniz keyfinin bir başka olduğuna dikkat çeken Sipahioğlu, "Sıcakta oruç tutan vatandaşlarımız, iftarlarını yaptıktan sonra rahatlıkla denize girebilecekler" dedi.

Reklam
Reklam

RAMAZAN'DA AÇIK OLSUN

Alanya Bakallar Odası Başkanı Velittin Yenialp, Esnaf Odası Başkanı Ahmet Sert ve Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci ise, belediyenin işyerlerinin kapanış saatlerinde Ramazan'a özel düzenlemeye gitmesini önererek, “Ramazan hareketliliğini geceye yaymak için işyerlerinin sahura kadar açık olması sağlanabilir. Ramazan'da şehrimizin canlı olmasını sağlar. Tüm işyerleri açık olsun. Bu durum Ramazan'ın da bereketini gösterir” dediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: