Akdere'ye spor kompleksli pazaryeri yapılıyor

Mamak Belediyesi, ilçedeki modern pazaryerlerinin sayısını artırıyor. Fahrikorutürk ve Misket mahallelerinde yapılan modern kapalı pazaryerlerinin...

Mamak Belediyesi, ilçedeki modern pazaryerlerinin sayısını artırıyor. Fahrikorutürk ve Misket mahallelerinde yapılan modern kapalı pazaryerlerinin ardından, Akdere ve Karaağaç mahallelerinde de kapalı pazaryeri inşaatının yapımına başlandı.

Pazaryerinin hafriyat çalışmaları devam ederken, Mamak Belediyesi cadde ve sokaklarda kurulan semt pazarlarının yerini daha modern pazar alanlarına bırakacak kapalı pazaryerleri çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, kapalı pazaryerlerinin çok geniş çerçevede düşünülmüş örnek semt pazarları olduğunu belirtti. Akgül, caddelerde ve sokak aralarında kurulan pazarların yerini, daha modern ve insanları rahatsız etmeyecek sabit kapalı pazarların alacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Akgül, "Gerek Fahrikorutürk Mahallesi’nde hizmete giren kapalı pazarımız, gerekse yapımında sona yaklaştığımız Misket kapalı pazarımız çok geniş çerçevede düşünülmüş örnek semt pazarlarımızdır. Akdere mahallemiz ve Karaağaç mahallelerimizde de yeni bir kapalı pazaryeri çalışmalarına başladık. Fahrikorutürk kapalı pazaryerimizi geçtiğimiz yıl vatandaşımızın hizmetine açtık. Misket kapalı pazar alanımızın da yapımında sona yaklaştık. İnce işçiliği ve spor kompleksinin de tamamlanmasıyla vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Akdere ve Karaağaç mahallelerimizde de yine kapalı pazaryeri inşaatı çalışmalarımızı başlattık." dedi.

Kapalı pazar alanları ile vatandaşın, alışverişini daha nezih bir ortamda yapabileceğini belirten Başkan Akgül, mevsim şartları nedeniyle olumsuz etkilenen pazarcı esnafının kapalı pazar alanları ile bu sorununun da ortadan kalkacağını söyledi. Akgül, "Artık caddelerde, sokak aralarında kurulan pazarların yerine daha modern, insanları rahatsız etmeyecek sabit semt pazarları oluşturmak istiyoruz. Kapalı pazar alanları ile pazarcı esnafımız mevsim şartlarından olumsuz etkilenmeyecek. Vatandaşlarımız da hem daha sağlıklı hem daha düzenli bir ortamda alışveriş yapabilecek.” diye ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz