Akdın’da Ak Parti’den Chp’ye Transfer

Aydın’da AK Parti’den istifa ederek CHP’ye üyelik başvurusu yapan 100 kişiye rozetleri, Aydın Belediye Başkanı...

Aydın’da AK Parti’den istifa ederek CHP’ye üyelik başvurusu yapan 100 kişiye rozetleri, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından takıldı.

Aydın merkez Ata Mahallesi'nde düzenlenen rozet takma törenine Başkan Çerçioğlu’nun yanı sıra CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş, parti yöneticileri ve mahalle sakinleri katıldı.

Törende konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş, “Belediyenin nasıl çalıştığını ve neler yaptığını hepiniz görüyorsunuz. Ata Mahallesi'nden temsilci arkadaşlarla bir ay önce bir görüşme yaptık ve kendilerinin söyledikleri bizi çok mutlu etti. Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun yalan söylemeden hizmet ettiğini ve onun arkasında yürümek istediğini ifade ettiler. Yerel seçimlere yaklaşık bir buçuk yıl var. Sizlere bu süreçte daha çok çalışacağımızın sözünü veriyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da, “Benim çalışmalarımı beğenip ve önümüzdeki süreçte benimle beraber çalışmak istediğinizi ifade ettiğiniz için çok mutluyum. Ata Mahallesi'nde 200 çocuğumuza hizmet ettiğimiz bir çocuk kültür merkezimiz var. Bu merkezi açmamızın tek amacı evlatlarımızı vatanına milletine hayırlı, vatanına, bayrağına, Türkiye Cumhuriyeti'nin birlik ve beraberliğine sahip çıkacak bireyler yetiştirmek için yaklaşık iki buçuk yıldır hizmet veriyoruz. Binamız artık küçük gelmeye başladı ve şimdi daha büyük bir mekana yaklaşık 4 hafta sonra geçeceğiz” diye konuştu.

AK Parti'den istifa ederek CHP'ye üye olanlar adına konuşan mahalle sakini Fazlı Karaca ise, “Bu işin yalanlarla dolanlar yürümeyeceğini öğrenerek AK Parti'den CHP'ye geçiş yaptık. Böylesine çalışkan bir başkanın yanında yer aldığımız için onurlu ve mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti’den istifa ederek CHP’ye üyelik başvuru yapan 100 kişiye parti rozetleri Başkan Özlem Çerçioğlu ve Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş tarafından takıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: