Akgül'den İnceleme

Mersin Mut ilçesindeki çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti ilçe Başkanı Ali Akgül, "Mut'a hizmet için...

Mersin Mut ilçesindeki çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti ilçe Başkanı Ali Akgül, "Mut'a hizmet için varız ve var gücümüzle çalışacağız" mesajını verdi.

İlçe genelinde TOKİ tarafından yürütülen inşaat çalışmalarının yanı sıra Mut Devlet Hastanesi, Hacınuhlu Köyü ve Kozlar-Söğütözü yol genişletme çalışmalarını yerinde inceleyerek, konu hakkında yetkililerden bilgi alan Ali Akgül, söz konusu yetkililer ile görüş alış-verişinde bulundu.

Göreve geldiği günden bu yana parti içindeki birlik ve beraberliği sağlamaya çalıştıklarını anlatan Akgül, "Parti yönetimi olarak kongremizden bu yana bir bütün olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bundan böyle en az ayda 2 defa ilçeye hizmetlerin çalışması yerinde incelenecek" dedi.

Reklam
Reklam

Akgül, "İlçemizde şuanda Köy yollarının yapımı, onarımı ve asfalt çalışmaları yürütülüyor. Kredi ve Yurtlar Kurumu ile öğrenci yurtları ile ilgili çalışmalarımız devem ediyor. TOKİ tarafından yapımı sürdürülen hastane inşaatımız hızla yükseliyor. TOKİ konutları yapımı devam ediyor. Çevre yolu ile ilgili çalışmalar en kısa sürede başlayacak. Sıcak asfalt ile ilgili asfaltlama çalışmaları, sulama projelerine desteğimiz, Dereyurt ve Hacınuhlu gölet projelerinin yapım kararı üzerinde titizlikle duruyoruz. İlçeye hizmet bitmez bu konuda yönetim olarak var gücümüzle çalışmalarımız devam ediyor" ifadesini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: