Akgün, deprem çalışmalarını ev ziyaretleriyle anlatıyor

   İSTANBUL, 200 BİNA YENİLENDİ Geçtiğimiz akşam Cengiz Topel Caddesi'nde bulunan Hakan Sitesi sakinleri ile Nuriye Oyan'ın evinde bir toplantı gerçekleştiren Başkan

İSTANBUL, 200 BİNA YENİLENDİ

Geçtiğimiz akşam Cengiz Topel Caddesi'nde bulunan Hakan Sitesi sakinleri ile Nuriye Oyan'ın evinde bir toplantı gerçekleştiren Başkan Akgün, sitenin durumu ve yapılması gerekenler konusunda bilgiler verdi. Büyükçekmece Belediyesi'nin bugüne kadar pek çok bölgede vatandaşlarla toplantılar gerçekleştirdiğini ve akıllarda kalan tüm soruların teknik anlamda yanıtlandığını belirten Akgün, "Vatandaşlarımızla yaptığımız toplantılar sonucunda 200'den fazla bina yıkıldı. Yerlerine yenileri yapıldı veya yapılıyor. Serinpınar'da , Parmaksız Caddesi'nde, Fatih Mahallesi'nin Fatih Sultan Mehmet Okulu'nun üst tarafında, Atatürk Mahallesi Hilal 86 arasında kalan bölgede ve Dizdariye Mahallesi'nde bu anlamda yenileme çalışmaları yapıldı" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Büyükçekmece halkına danışmanlık ve teknik destek anlamında hizmet vermeyi sürdürdüklerini belirten Başkan Akgün, şöyle dedi:

"İstanbul halkının gözünde depremle ilgili önlem almak zorunda olan tek kuruluş benim de üyesi olduğum Büyükşehir Belediye Meclisi'dir. O zaman herkes kendi bölgesinde bu sorumluluğunun gereğini yerine getirmekle yükümlüdür. Bizde kendi bölgemizdeki sorumluluğumuz gereği çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürmekteyiz. Yarın bir deprem gerçeği ile yüzleştiğimizde, bize, 'Ey Büyükçekmece Belediyesi, deprem konusunda ne yaptın?' diye sorduklarında verecek cevabımız olsun. Bu aslında sadece İstanbul'un değil Türkiye'nin de bir numaralı sorunudur."

(FOTOĞRAF)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: