Akgün’den Sözlü’ye Teşekkür Ziyareti

Süper Ligin Kapısından dönen, Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor Kulüp Başkanı Bayram Akgün, Ceyhan...

Süper Ligin Kapısından dönen, Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor Kulüp Başkanı Bayram Akgün, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü makamında ziyaret etti.

Adanaspor’un süper lig yolunda iyi mücadele ettiğini, Play-Off final maçında takımın 10 kişi kalmasına rağmen 90 dakika boyunca Süper Ligi isteyen taraf olduğunun altını çizen Akgün, “Adanalılar olarak süper ligi çok istiyorduk, ama olmadı. Bu her şeyin sonu değil elbet. Ancak 2012-2013 sezonunda Süper Lige şampiyon olarak çıkmak istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Akgün, Başkan Sözlü’nün takıma verdiği destekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Play Off mücadelesi öncesi Ankara’daki maçlara bizzat gelerek bizlerin yanında olan, taraftarlara ve sporculara motivasyon yükleyen Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Sözlü ise Adanaspor’u amatör kümeden alarak bu noktaya getirme başarısı gösteren Adanaspor Başkanı Bayram Akgül’ü kutlayarak “Adana’nın sahipsiz olmadığını, Adanaların her zaman takımlarının yanda olduklarını, takıma her zaman destek olduklarını hep birlikte gösterdik. Adanaspor’umuzu inşallah önümüzdeki yıl şampiyon olarak Süper Lig’de göreceğiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: