Akhisar Add, “kusursuz Enerji Planı” Konulu Panel Düzenledi

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Akhisar Şubesi Başkanı Günhan Bakırlıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Belediye...

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Akhisar Şubesi Başkanı Günhan Bakırlıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen "Kusursuz enerji planı" konulu panele, konuşmacı olarak İnşaat mühendisi Naci Özen katıldı.

Naci Özen, kendi yazdığı "Kusursuz enerji planı" adlı kitabındaki konulara değinerek, Türkiye'de özellikle Çoruh nehri üzerinde yapılan onlarca barajın ülke ekonomisine katkı sağlamadığı gibi büyük bedellere mal olduğunu savundu. Özen, bu barajların ekolojik dengeyi bozduğunu, muazzam bir çevre aşınmasına ve insan göçüne sebep olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

İki saate yakın süren paneli CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP İlçe Başkanı Vehbi Bakırlıoğlu, Eğitim-İş Sendikası Başkanı Ali İlhan ile CHP, İşçi Partisi, ADD ve sendika üyeleri izledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: