Akhisar Alışveriş Festivali'ne Doğru-Festival Komitesi Kaymakam Köten'i Ziyaret Etti

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Akhisar Alışveriş Festivali'nin düzenleme komitesi, Kaymakam Kamil Köten'i ziyaret etti.

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Akhisar Alışveriş Festivali'nin düzenleme komitesi, Kaymakam Kamil Köten'i ziyaret etti.

Akhisar Alışveriş Festivali Düzenleme Komitesi Başkanı Ömer İşçi, komite üyeleriyle birlikte Akhisar Kaymakamı Köten'i makamında ziyaret ederek, 31 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında yapılacak festival hakkında bilgi verdi.

İşçi, ilkini geçen yıl düzenledikleri festivalin, ticaret hayatına hareketlilik kazandırmayı amaçladığını ifade eden İşçi, "Sizlerin de değerli katkıları ile Akhisarlılar'a güzel bir festival yaşatmak istiyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Köten de geçen yıl güzel ve başarılı bir festival gerçekleştirildiğini gözlemlediğini dile getirerek, "Bu yıl da başarılı bir festival olacağı kanaatindeyim. Kaymakamlık olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız" dedi.

Muhabir: Mustafa Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: