Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesi'nde Yeni Dönem Başladı

MANİSA (İHA) – Akhisar Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi'nin ortaklaşa düzenlediği, Akhisar Belediyesi Hizmet Binası...

MANİSA (İHA) – Akhisar Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi'nin ortaklaşa düzenlediği, Akhisar Belediyesi Hizmet Binası Teras Katı'nda geçen yıl kurulan Sanat Atölyesi, yeni eğitim yılına başladı. Sanat Atölyesi'nde yeni eğitim dönemine başlama töreninde konuşan Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, bu işlerin fedakarlıkla yapılabileceğini, katkı sağlayan herkese teşekkür ettiğini vurguladı.

Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesi sorumlusu Haluk Özkan da, “Sanat Atölyesi olarak her dönem bir öncekine göre daha fazla kurs ve kursiyerle halkımıza hizmet veriyoruz. Geçtiğimiz kurs döneminde yağlı boya ve karakalem resim, ebru, karikatür, tezhip, hüsnü hat, iki adet nakış ve yine iki adet Türk Sanat Müziği Korosu çalışmaları yapıldı. Bu çalışmalara yaklaşık 550 kursiyer katıldı. Kursiyerlerimiz sene içerisinde sekiz sergi açarak çalışmalarını halkımızla paylaştılar" dedi.

Reklam
Reklam

İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile müşterek yapılan kurslara bu yıl fotoğrafçılık, çini, ahşap boyama, takı tasarım, dekoratif keçe ve deri sanatları, rölyef, vitray, mozaik, tokat işi ağaç baskı, çocuk korosu, Türk Müziği Gençlik Korosu, gitar ve keman kurslarının da ilave edildiği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: