Akhisar Belediyespor, 4 Ocak'a Kadar Izinli

MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son maçında Kasımpaşa'yı 4-2 mağlup eden Akhisar Belediyespor'da oyuncular 4 Ocak'a kadar izine çıktı.

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son maçında Kasımpaşa'yı 4-2 mağlup eden Akhisar Belediyespor'da oyuncular 4 Ocak'a kadar izine çıktı. Ligde ilk yarıyı 25 puanla tamamlayan Akhisar Belediyesporlu futbolcular 4 Ocak'ta başlayacakları ikinci devre hazırlıkları için Antalya Belek'te toplanacak. Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nun ilk maçına kadar çalışmalarını Belek'te sürdürecek Akhisar Belediyespor, 14 Ocak Salı günü deplasmanda Eskişehirspor maçı için Antalya'da Eskişehir'e geçecek. Eskişehirspor karşılaşmasının ardından Akhisar'a dönecek Akhisar Belediyespor, kupadaki ikinci maçında 18 Ocak Cumartesi günü Bursaspor'la Manisa'da karşılaşacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: