Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü Acar: "Kadın Ve Çocuk Taraftarımızın Vereceği DestekleSivasspor Karşılaşmasından 3 Puanla Ayrılacağımızainanıyoruz"

Spor Toto Süper Lig'de pazar günü cezası nedeniyle sadece kadın ve çocukların izleyeceği müsabakada Sivasspor'u konuk edecek Akhisar Belediyespor'un basın

Spor Toto Süper Lig'de pazar günü cezası nedeniyle sadece kadın ve çocukların izleyeceği müsabakada Sivasspor'u konuk edecek Akhisar Belediyespor'un basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, kadın ve çocuk taraftarlarının vereceği destekle karşılaşmadan 3 puanla ayrılacaklarına inandığını bildirdi.

Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cezaları nedeniyle seyircisiz oynanacak Sivasspor maçına galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

Takımın moralinin üst seviyede olduğunu kaydeden Acar, sözlerini şöyle sürdürdü:

Reklam
Reklam

"Kadın ve çocuk taraftarımızın vereceği destekle karşılaşmadan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyoruz. Sivasspor üst sıralardaki yerini korumak için mücadele ederken, biz de ligde kalmak için bir adım atmak istiyoruz. Karşılaşmaya final gözüyle bakıyoruz. Eğer Sivasspor maçından 3 puanla ayrılırsak, önümüzdeki maçlara daha motive olarak çıkma şansını yakalayacağız. Biz kalan 9 maçımızı da final maçı olarak algılayarak mücadelemize devam edeceğiz. Süper Lig'de kalarak Manisaspor'la önümüzdeki sezon Ege'yi temsil edeceğiz."

Acar, kadın ve çocukların takip edebileceği müsabakaya yaptıkları işbirliğiyle Manisa'daki okullardan 400'e yakın öğrencinin yer alacağını sözlerine ekledi.

Muhabir: Mustafa Özdemir / Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: