Akhisar Belediyespor, Eskişehirspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor, ligin ikinci devresinin ilk maçında konuk edeceği...

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor, ligin ikinci devresinin ilk maçında konuk edeceği Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başladı. Akhisar Belediyespor, Yılmaz Atabarut Tesislerinde saat 17.00 de başlayan akşam idmanı yaklaşık 2 saat sürdü.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu önderliğinde yapılan idmanı, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Yönetim kurulu üyeleri İbrahim Evren Acar ve Süleyman İşçi de izledi.

Basın mensuplarının transfer sorularına yanıt veren Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel “Transfer çalışmalarımız teknik heyetimizin verdiği rapor doğrultusunda devam ediyor. Ancak uzun süredir üzerinde çalıştığımız ve büyük oranda anlaştığımız bir forvet ile bugün resmi imzayı atıp ismini kamuoyuna duyuracağız. Bir çok kulübün de peşinden koştuğu bu oyuncuyu bugün resmi imza atıldıktan sonra basın mensupları ile paylaşacağız. Bu futbolcu hakkında fazla bilgi veremem” dedi.

Reklam
Reklam

İdmanda sakatlıkları süren Emin Aladağ ve Güray takımdan ayrı çalışırken, sakatlıktan kurtulan Severin Bikoko takım ile çalışmalara devam etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: