Akhisar Belediyespor Kötü Gidişi Durdurmaya Hazırlanıyor

Haldun AKYÜZ/AKHİSAR, Ligde 13 maçtır kazanamadıklarını, 19'uncu haftayı 19 puanla tamamladıklarını hatırlatan Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, Süper Lig'deki ilk sezonlarında aynı periyotta

Haldun AKYÜZ/AKHİSAR, Ligde 13 maçtır kazanamadıklarını, 19'uncu haftayı 19 puanla tamamladıklarını hatırlatan Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, Süper Lig'deki ilk sezonlarında aynı periyotta 16 puan toplayabildiklerini hatırlattı, "O dönemde son sıradaydık ve herkes bize düştü gözüyle bakıyordu. Ancak sezon sonunda ligde kalmayı başardık. Şimdi yine aynı inançla çıkışa geçeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
Manisa 19 Mayıs Stadı'nda cumartesi günü ağırlayacakları 17 puanlı Suat Altın İnşaat Erciyesspor'la 6 puanlık bir sınava çıkacaklarını ifade eden Acar, şöyle konuştu:
"Bu karşılaşma bizim için dönüm noktası olacak. Hedefimiz mutlak galibiyet. Her zaman yanımızda olan taraftarlarımız tribünleri doldurup, son dakikaya kadar bizi desteklesin. Onların Akhisar'a mutlu dönmesi için elimizden gelini yapacağız."
Bu arada Akhisar Belediyespor'da sağ kasığında çekme olan kaleci Oğuz'un durumu çekilecek MR'ın ardından netleşecek. Tedavileri süren Zokora, Ahmet Cebe ve Vaz Te ise takımdan ayrı çalıştı. .

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: