Akhisar Belediyespor-Medipol Başakşehir Maçından Notlar

MANİSA, MEDİPOL Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise dört gün önce Akhisar Belediyespor'a 1-0 yenilen 11'de 5 değişiklik yaptı. Volkan

MANİSA, MEDİPOL Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise dört gün önce Akhisar Belediyespor'a 1-0 yenilen 11'de 5 değişiklik yaptı. Volkan Babacan, Yalçın, Ferhat, Mossoro ve İrfan'ın yerine Ufuk, Emre Belözoğlu, Attamah, Mustafa Pektemek ve Alparslan'ı ilk 11'de oynatan Avcı, değişikliklerin rotasyon amaçlı olmadığını söyledi. Deneyimli çalıştırıcı bazı futbolcuları sakat oldukları için kadroya almadığını, bazı oyuncuları da taktik gereği değiştirdiğini söyledi.
GALATASARAY, Inter ve milli takımda yıllarca omuz omuza mücadele eden Okan Buruk ile Emre Belözoğlu, bu kez birbirlerine rakip olmanın heyecanını yaşadı. Kısa süre önce Göztepe'deki görevinden ayrılarak Akhisar Belediyespor'un direksiyonunu geçen Okan Buruk, yeşil-siyahlı ekbin teknik petronu olarak ikinci maçında yine Başakşehir karşısına çıkarken, sarı kart cezalı olduğu için geçen cumartesi günü kadroda yer alamayan Emre, kaptan olarak sahadaki yerini aldı.
AKHİSARLI futbolseverler, yarı final vizesi için sahaya çıkan takımlarına beklenen desteği vermedi. Karşılaşmayı yaklaşık 1500 Akhisarlı futbolsever izlerken, 30 kadar Başakşehirli taraftar tribünde yer aldı. Maraton tribünündeki Akhisarlı taraftarlar, karşılaşma öncesi iki takımı çağırıp alkışlarla moral verdi. Bu arada ev sahibi takım sahaya Anadolu Ajansı'nın 97. kuruluş yıldönümünü kutlayan pankartla çıktı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: