Akhisar Belediyespor Sezonun İlk Hazırlık Maçından 3-1 Galip Ayrıldı

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Almanya kampının üçüncü gününde hazırlık maçı yaptığı...

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Almanya kampının üçüncü gününde hazırlık maçı yaptığı Grasshoppers’u 3-1 mağlup etti.

Karşılaşmada Akhisar Belediyespor’un gollerini 47. dakikada Bilal Kısa, 53. dakikada Emin ve 90. dakikada Kenan Özer kaydetti. Maçta sonra açıklamalarda bulunan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu galip gelmenin çok önemli olmadığını vurgulayarak, “Öncelikle sezonun ilk hazırlık maçında galip geldiğimiz için oyuncularımı yürekten kutluyorum. Galip gelmemiz tabii ki çok önemli ama gösterdiğimiz performans bizi daha çok mutlu etti. Eksiklerimiz muhakkak var ama iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz, sezonun başlamasına bir ay gibi bir süre var ve çok çalışıp sezona hazır girmek istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: