Akhisar Belediyespor, Sivasspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Sivasspor ile karşılaşacak Akhisar Belediyespor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Sivasspor ile karşılaşacak Akhisar Belediyespor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yapılması planlanan antrenman, sağanak nedeniyle spor salonuna alındı. Oyuncular, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yaklaşık 2 saat süren antrenmanda, ısınma hareketleri, kısa pas ve teknik çalışma gerçekleştirdi.

Teknik direktör Hamzaoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, seyircisiz oynayacakları maça tüm kadın ve çocukları davet ettiklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Hamzaoğlu, "Taraftarımız bizim için önemli bir güç, maça tüm kadın ve çocuk taraftarlarımızı bekliyoruz. Bundan sonraki maçlara kazanmak için çıkacağız. Sivasspor maçından alacağımız 3 puan bizim için çok önemli" dedi.

İzinli Gekas ve Mustafa Aşan, antrenmana katılmadı. Serkan, Sertan, Oğuzhan ve Luciano'nun hafif sakatlıkları nedeniyle tesislerde ağırlık çalıştıkları öğrenildi.

Muhabir: Mustafa Özdemir / Tolga Albay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz