Akhisar Belediyespor, Tarihinde İlk Defa Fenerbahçe İle Karşılaşacak

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kulüp tarihinde ilk kez oynayacakları Fenerbahçe maçından iyi bir...

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kulüp tarihinde ilk kez oynayacakları Fenerbahçe maçından iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Fenerbahçe ile tarihinde ilk kez karşılaşmadan önce Ziraat Türkiye Kupası'nda Tokatspor ile karşılaşacak olan Akhisar Belediyespor son hazırlıklarını, Tokatspor Adnan Çiçek Spor tesislerinde yaptı. Güneşli havada Akhisar takımının antrenmanı renkli görüntülere sahne oldu.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kupa maçlarında hedeflerinin gidebildikleri yere kadar gitmek olduğunu söyledi. Kupa maçlarını önemsediklerini ifade eden Hamzaoğlu, “Oynayacağımız her maç takımdaki arkadaşlarımızın hem maç kondisyonu hem de tecrübe anlamında çok önemli. Dolayısı kupa maçlarını çok önemsiyorum. Mümkün olan en uç noktaya kadar gitmeye çalışacağız. Her ne kadar ligler arasında fark olsa da bence Tokatspor önemli bir takım ve yarın çok ciddi bir maçımız var. Buna da ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Geçen hafta sonunda aldığımız Sivas galibiyeti burada kupa maçı ile pekiştirmek istiyoruz ki hafta sonu oynayacağımız Fenerbahçe maçına daha iyi bir moralle hazırlanalım” dedi.

Reklam
Reklam

“TARİHİMİZDE FENERBAHÇE İLE YAPACAĞIMIZ İLK MAÇIMIZ OLACAK”

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında hafta sonu kendi sahalarında Fenerbahçe'yi konuk edeceklerini ifade eden Hamzaoğlu, ilkleri yaşadıklarını belirterek, “Her ne kadar Antalyaspor’a mağlup olsa da Fenerbahçe kadrosu ile herkes tarafından bugüne kadar kabul görmüş büyük bir camia. Büyük bir takımla oynayacağız. Bizim için tarihimizde Fenerbahçe ile yapacağımız ilk maçımız olacak. Bu anlamda bu sene ilklere yaşıyoruz. Fenerbahçe’yi iyi bir şekilde kendi sahamızda, seyircimiz önünde ağırlamak istiyoruz. Sonuç olarak da iyi bir şeyler çıkarabilirsek bizim için çok daha mutluluk verecek” diye konuştu.

NAMIK ALTUNSOY: “ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇINDA, AKHİSAR İLE OYNAYACAĞIMIZ MAÇA CİDDİ OLARAK HZRILANIYORUZ”

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor’da teknik direktör Namık Altunsoy ise Anadolu şehirleri için bu tür maçların şehrin tanıtım ve kulübe ekonomik girdi açısından önemli olduğunu söyledi. Akhisar Belediyespor’la oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası maçına ciddi olarak hazırlandıklarını ifade eden Altunsoy, “Lig maçından dolayı sakatlığı devam eden oyuncularımız var. Onların yarın ki durumlarına da bakacağız. Onun için kadromuzu netleştirmiş değiliz. Bir süper lig takımının Tokat’a geldiğini taraftarlarımızın da maça rağbet ederek anlamasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: