Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Carlos Umut Verdi

Haldun AKYÜZ/AKHİSAR, Yeşil siyahlı takım, Ziraat Türkiye Kupası'na kendi sahasındaki 2-0'lık Trabzonspor yenilgisiyle nokta koyarken yoğun lig ve kupa maçları yüzünden şu ana kadar taktik antrenman

Haldun AKYÜZ/AKHİSAR, Yeşil siyahlı takım, Ziraat Türkiye Kupası'na kendi sahasındaki 2-0'lık Trabzonspor yenilgisiyle nokta koyarken yoğun lig ve kupa maçları yüzünden şu ana kadar taktik antrenman yapacak zaman bulamadıklarını dile getiren Brezilyalı çalıştırıcı, "Bundan böyle futbolcularıma sistemimi göstermek için daha çok zamanım ve fırsatım olacak" diye konuştu.
Transferde Avrupa kupaları hedefiyle hareket ettiklerini söyleyen Roberto Carlos, "Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'ne, bir sonraki sezon da UEFA Şampiyonlar Ligi'ne gideriz" iddiasında bulunurken şöyle devam etti:
"Göreve geldiğimde takımda kaliteli futbolcular olduğunu gördüm. Buraya sadece ligde kalma hedefiyle gelmedim. Başarı için buradayım. Ligde Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş'la yarışacağız. Taraftara söz veriyorum, Akhisar Belediyespor daha yukarılarda olacak."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: