Akhisar Belediyespor Ve Aydınspor 1923 Kupada Oynuyor Ege Kupada Derbi Zamanı

AYDIN, Adnan Menderes Stadı'ndaki müsabaka saat 12.15'te başlayacak. A Spor'dan da naklen yayınlanacak karşılaşmanın bilet fiyatları kapalı tribün 10 TL,

AYDIN, Adnan Menderes Stadı'ndaki müsabaka saat 12.15'te başlayacak. A Spor'dan da naklen yayınlanacak karşılaşmanın bilet fiyatları kapalı tribün 10 TL, açık tribün 5 TL olarak belirlendi. Gruptaki ilk maçında Ümraniyespor'a 3-1 mağlup olan Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Göksel Özdemir'in yarınki karşılaşmaya yedek ağırlıklı kadroyla çıkması bekleniyor.
Spor Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta deplasmanda Bugsaşspor'u 1-0 yenerek moral bulduklarını belirten Göksel Özdemir, Süper Lig temsilcisi Akhisar Belediyespor karşısında da ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerini söyledi.
Ligdeki son maçında Osmanlıspor'a sahasında 2-1 yenilen Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas'ın da Aydın'da forma şansı bulamayan oyuncuları görevlendirmesi bekleniyor. Yeşil siyahlılar gruptaki ilk sınavında Bursaspor ile 19 Mayıs Stadı'nda 3-3 berabere kalmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: