Akhisar Belediyespor Yeni Sezona "merhaba" Dedi

Spor Toto Süper Lig’de Ege’nin tek temsilcisi Akhisar Belediyespor, 2012-2013 sezonu için çalışmalara başladı Akhisar...

Spor Toto Süper Lig’de Ege’nin tek temsilcisi Akhisar Belediyespor, 2012-2013 sezonu için çalışmalara başladı Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde 22 futbolcu ile yeni sezona merhaba dedi.

Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel, yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, teknik heyet ve futbolcuların tam kadro katıldığı çalışmalar öncesi kurban kesildi.

Sezona merhaba diyen Akhisar Belediyespor çalışmalarına yeni transfer 24 yaşındaki orta sahanın solunda oynayan Ferhat Bıkmaz’da katıldı. Ferhat’ı beğendiğini belirten Akhisar Belediyespor Teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu “Ferhat çok beğendiğim bir oyuncu, süper Lig’de kadromda görmek istediğim bir oyuncuyu kadromuza kattığımız için mutluyum. Milli takımda da bir çok kez forma giydi, inşallah yeni sezonda bize çok faydalı olacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan Sivasspor’dan gelen Ferhat Bıkmaz Süper Lig’de 8 olmak üzere bugüne kadar 61 kez forma giyerken 4 gol attı.

Basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan ve 26 kişilik kadro kuracaklarını belirten Akhisar Belediyespor Teknik direktörü Hamzaoğlu “İzinli olan Lima dışında tüm oyuncularımız bugün top başı yaptı. Tüm Süper Lig takımlarına yeni sezonda başarılar diliyorum. Transferlerimiz belirlediğimiz politikalar dahilinde devam edecektir” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: