Akhisar Belediyespor'a Başkan Morali

Barış GEZİCİ / AKHİSAR, Hak etmedikleri bir skorla karşılaştıklarını dile getiren Başkan Eryüksel, futbolcularıyla taraftarlarından morallerini bozmamalarını istedi. "Ne Galatasaray bizi

Barış GEZİCİ / AKHİSAR, Hak etmedikleri bir skorla karşılaştıklarını dile getiren Başkan Eryüksel, futbolcularıyla taraftarlarından morallerini bozmamalarını istedi. "Ne Galatasaray bizi 6-0 yenecek kadar iyi bir takım, ne de biz 6-0 mağlup olacak kadar kötü bir takımız" diyen Başkan Eryüksel, "Bizim için yol kazası sayılacak bu mağlubiyeti telafi edeceğimize inanıyorum" diye konuştu.
Ara transfer bitmeden hücum bölgesine 2 takviye yapmayı arzuladıklarını sözlerine ekleyen Başkan Hüseyin Eryüksel, "Bazı temaslarımız var. Görüşmelerimiz devam ediyor. Son dakikaya kadar girişimlerimiz sürecek. Transfer etmeyi planladığımız iki ismin takımın ofansif yönünü güçlendireceğini düşünüyorum" ifadesini kullandı.
Öte yandan yeşil siyahlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Gümüşhanespor ile eşleşti. 5 Şubat Pazar günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak maçın başlama düdüğü saat 12.30'da çalacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: