Akhisar Belediyespor'a "evet" Gibi "hayır"

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, Cihat Arslan ise, "Her antrenör gibi ben de Süper Lig'de çalışmak isterim ama böyle bir teklif

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, Cihat Arslan ise, "Her antrenör gibi ben de Süper Lig'de çalışmak isterim ama böyle bir teklif yok. Üstelik kulübümle sözleşmem sürüyor" dedi. Balıkesir'de huzursuz olduğu ve ayrılabileceği iddia edilen Cihat Arslan, "Her hangi bir sorun söz konusu değil. Başkan Tuna Aktürk ve ekibi büyük bir özveriyle isteklerimizi yerine getirmek için çabalıyor" diye konuştu. Yeni sezon öncesi kadro ve tesislerle ilgili taleplerini yönetime sunduğunu, ayrıca iç ve dış transferde bazı futbolcularla görüştüklerini belirten Cihat Arslan, şöyle devam etti:
"Sözleşmesi biten ya da devam eden bazı oyuncularımız Süper Lig'den teklifler alıyor. Bizim takımda görmek istediğimiz isimler de var. Kadroyu yenileyip, güçlendirmemiz gerekiyor. Şu an tam bir geçiş sürecindeyiz. TFF yetkilileri ile görüşmek için Ankara'ya giden başkanımızın dönüşünden sonra daha sağlıklı bir değerlendirme yaparız."
UMUTLAR TÜKENDİ
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 2014-15 sezonunda profesyonel ligler ile Ziraat Türkiye Kupası ve 21 Yaş Altı Ligi'nde alınan sonuçları tescil ederken, küme düşmenin kaldırılmasını isteyen Balıkesirspor'un son umudu da tükenmiş oldu. Yine de Ankara'ya giden Başkan Tuna Aktürk'ün düşen takımlara ekanomik katkı sağlamayı hedefleyen "paraşüt sistemi"nin hiç olmazsa bu yıl başlaması için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: