Akhisar Belediyespor'da Hedef Altyapı

MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, altyapılarında bir model oluşturmayı hedeflediklerini bildirdi.

MANİSA - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, altyapılarında bir model oluşturmayı hedeflediklerini bildirdi. Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Gölet Tesisleri'nde altyapı hocalarıyla bir araya gelen Hamzaoğlu, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, altyapıya önem vermek istemelerine rağmen yeterince ilgilenemediklerini, bu nedenle altyapı hocalarından özür dilediğini söyledi. Altyapı çalıştırıcılarının kısıtlı imkanlara rağmen en iyisini yapmak için uğraştığını ifade eden Hamzaoğlu, şöyle konuştu: "Biz de bu gayretlerine ortak olmak istedik ve altyapı koordinatörlüğüne İsa Turhan hocamızı getirmeyi uygun gördük. Yine altyapımızda kaleci antrenörlüğü eksikliğimiz vardı bu göreve de Rıza Yurtseven hocamızla çözmeyi uygun bulduk. Her iki hocamızın da yapısı bize uygun, bilgi ve becerileriyle bize destek olacaklarını düşünüyoruz. Altyapı ile diyaloğumuzu artırmak istiyoruz. Herkesin kendine göre sorumlulukları var, kendi grubuyla ilgileniyor. Takımla ilgili sorunları, istekleri en azından İsa hocamız aracılığıyla bize iletebilecek. İsa hocamız tüm altyapı hocalarımıza zaman ayırabilecek. Bu sayede yönetimin de buraya dikkatini çekerek, altyapımızla bir model oluşturmayı hedefliyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: