Akhisar Belediyespor'da Hedef Ilk 7

Haldun AKYÜZ / AKHİSAR, (DHA)- SÜPER Lig takımlarından Akhisar Belediyespor'da takımın başına geçtikten sonra 4 maçta 3 galibiyetle takıma yeni

Haldun AKYÜZ / AKHİSAR, (DHA)- SÜPER Lig takımlarından Akhisar Belediyespor'da takımın başına geçtikten sonra 4 maçta 3 galibiyetle takıma yeni bir ivme kazandıran Teknik Direktör Okan Buruk, "Hedefimiz ilk 7" dedi.
8 Mayıs Pazartesi günü iç sahada oynanacak Gaziantepspor maçının hazırlıklarına başlayan yeşil-siyahlı ekipte antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Okan Buruk, "Futbolcularımın özellikle Kasımpaşa'yı deplasmanda mağlup ettiğimiz son müsabakadaki hırslı ve disiplinli oyunu beni umutlandırdı. Kalan haftalarda ilk 7 arasına girmek için mücadele edeceğiz" dedi.
Son dört maçta sadece deplasmanda Fenerbahçe'ye yenildiklerini hatırlatan Okan Buruk şöyle devam etti:
"O karşılaşmada skora etki eden ciddi hakem hataları vardı. Aynı şekilde, galip geldiğimiz Kasımpaşa maçında da hakem hatalarıyla karşılaştık. Üç net penaltımız verilmedi. Şimdi önümüzdeki 5 maça bakıyoruz. Bu periyotta Gaziantepspor, Aytemiz Alanyaspor ve Kardemir Karabükspor'la içerde, Osmanlıspor ve Atiker Konyaspor'la deplasmanda karşılaşacağız. Belirlediğimiz hedefe ulaşabilmek için özellikle iç saha maçlarında taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: