Akhisar Belediyespor'da Kaleci Bora Imzayı Attı

Barış GEZİCİ / AKHİSAR, (DHA)- KADROSUNDAKİ futbolcuların büyük çoğunluğunun sözleşmesi devam ettiği için transferin en rahat kulüplerinden biri olan Akhisar

Barış GEZİCİ / AKHİSAR, (DHA)- KADROSUNDAKİ futbolcuların büyük çoğunluğunun sözleşmesi devam ettiği için transferin en rahat kulüplerinden biri olan Akhisar Belediyespor'da kaleci Bora Körk de mukavelesini yeniledi.
Daha önce kontratları biten Orhan Taşdelen ve Kadir Keleş'le 2019'a kadar yeni sözleşme imzalayan yeşil siyahlı yönetim, Bora'yla 1 yıllık mukavele yaptı. Tecrübeli file bekçisi, geride bıraktığımız sezon Akhisar Belediyespor'da 12 lig ve 3 kupa maçında kaleyi korumuştu.
Öte yandan yönetim, sözleşmesi sona eren Ricardo Vaz Te'den haber bekliyor. Teknik direktör Okan Buruk, geçen sezon ligde ve kupada toplam 40 maçta forma giyen, 14'ü kupada olmak üzere 25 gol kaydeden Portekizli futbolcunun mutlaka takımda kalmasını istiyor.
Medipol Başakşehir'den kiralanan golcü Cikalleshi ve Porto'dan kiralık gelen sağ bek Miguel Lopes'le ilgili görüşmelerin devam ettiği, yönetimin 2 oyuncunun bonservisini almak için çaba gösterdiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: