Akhisar Belediyespor'da Kayseri Erciyesspor Maçı Hazırlıkları

MANİSA (AA) - Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Kayseri Erciyesspor maçında alacakları 3 puanın hedeflerini değiştirebileceğini söyledi. 

MANİSA - Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Kayseri Erciyesspor maçında alacakları 3 puanın hedeflerini değiştirebileceğini söyledi. Hamzaoğlu, yarın kendi sahalarında oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçıyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, hedeflerinin galibiyet olduğunu belirtti. Hamzaoğlu, "Bu maçtan alacağımız 3 puan bizim hedeflerimizi de değiştirebilir. Bu nedenle çok önemsediğimiz bir maç. Karşımızda iyi kadrosu olan bir takım var. Her ne kadar ligdeki konumları iyi olmasa da iyi bir takıma karşı oynayacağız" diye konuştu. Futbolcuları Bilal Kısa'nın sakatlığının birkaç hafta daha sürebileceğini anlatan Hamza Hamzaoğlu, bu futbolcunun doktor kontrolünde çalışmalarına devam ettiğini, en kısa zamanda takıma katılacağını belirtti. Kayseri Erciyesspor karşısında sakatlığı süren Bilal Kısa'nın yanı sıra kart cezalısı Kenan Özer'in de forma giyemeyeceği bildirildi. Öte yandan Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar ise AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akhisar Belediyespor'un tarihinde ilk defa Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final kapısına kadar geldiğini kaydetti. Bu kupada iyi maçlar çıkarttıklarını vurgulayan Acar, şunları söyledi: "Kupada bir hedefimiz vardı, gidebildiğimiz yere kadar gittik. İyi maçlar çıkardık, sonradan kendi sahamızda oynadığımız Eskişehirspor maçında berabere kaldık. O maçı kazanmış olsaydık, şu anda yarı finaldeydik ama Akhisar Belediyespor tarihinde ilk defa yarı final kapısına kadar geldi. Artık önümüzde bir lig var, ligde de iyi mücadele ediyoruz. Geçen hafta deplasmanda Trabzonspor maçını da kazandık. İnşallah kendi sahamızdaki iyi futbolu devam ettirip ligde de sezon sonunu iyi bir yerlerde bitirmek istiyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: