Akhisar Belediyespor’da Kayserispor Mesaisi Başladı

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, ligin üçüncü haftasında Cumartesi günü Kayserispor ile...

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, ligin üçüncü haftasında Cumartesi günü Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan Merter, Uğur, Güray, Ahmet Cebe, Çağdaş ve Emin Aladağ takımdan ayrı çalıştı. Düz koşu, ısıma hareketleri ve kısa pas çalışmaları yapan Akhisar Belediyespor idmanı 4 kale maç yaparak çalışmalarını tamamladı.

Her maçta sabit bir kadro kurmayı düşünmediğini dile getiren Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, idmanlarda en iyi performansı ve takım uyumunu sağlayan oyuncular ile kadroyu kuracağını belirtti. Hafta boyunca Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde çalışmalarını sürdürecek olan Yeşil-siyahlılar, cuma günü hava yolu ile Kayseri'ye gidecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: