Akhisar Belediyespor'da Sivasspor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, bu hafta sonu oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, bu hafta sonu oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir gün izin verilen futbolcuların yarın yeniden top başı yaparak tesislerde çalışmalarını sürdüreceğini kaydetti.

Acar, "Cuma günü Sivas'a gideceğiz. Bu maçtan sonra Pazar günü ise karayoluyla Ziraat Türkiye Kupası maçı için Tokat'a geçeceğiz. Takımımız zaman kaybetmeden aynı gün Kayseri üzerinden Manisa'ya gelecek ve Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başlayacak" dedi.

Reklam
Reklam

3 Kasım Cumartesi günü oynayacakları Fenerbahçe maçının biletlerinin maçtan 3 gün önce Akhisar Belediyesi beyaz masadan ve belediye önündeki Akhisarspor Store aracından satışa sunulacağını dile getiren Acar, "Akhisar'dan bilet temin edemeyenler ise maç günü, gün boyunca Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki satış noktalarından biletlerini alabilecek. Biletlerde sezon başındaki belirlenen fiyatlar geçerli olacak" diye konuştu.

Muhabir: Turgay Duyar / Gülcan Kaplan / Ramazan Ercan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: