Akhisar Belediyespor'da Sivasspor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor 9. haftada konuk olacağı Sivasspor maçı hazırlıklarına Yılmaz...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor 9. haftada konuk olacağı Sivasspor maçı hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yaptığı çalışma ile devam etti.

Bir günlük iznin ardından 27 Ekim Cumartesi günü saat 19.00 da Sivas maçı hazırlıklarına devam eden Yeşil-Siyahlı ekipte tek hedef 3 puan. Sakatlıkları süren Kenan Özer, Merter Yüce ve Serkan Yalçın'ın düz koşu yaptığı idmanda Mehmet Yılmaz ve Bikoko takımlara çalışmalara başladı.

Sivas deplasmanından 3 puan alarak Fenerbahçe maçına moralli başlamak isteyen yeşil-siyahlı ekibin teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu yaptığı açıklamada Sivas deplasmanında iyi bir oyun sergilemek istediklerini, hemen ardından Ziraat Türkiye Kupası maçında yine konuk olacağı Tokatspor'dan zaferle ayrılmak istediklerini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Akhisar, Bayramın ikinci günü Cuma günü havayolu ile İzmir'den, İstanbul aktarmalı Sivas'a hareket edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: