Akhisar Belediyespor’da Taşlar Yerine Oturdu

Spor Toto Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Ege’nin tek temsilcisi Akhisar Belediyespor evinde konuk...

Spor Toto Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Ege’nin tek temsilcisi Akhisar Belediyespor evinde konuk ettiği Beşiktaş’ı 4-1 yenerek büyük moral buldu.

Ligin dibinden kurutulan yeşil-siyahlılar 23 Nisan Salı günü saat 17.00 de Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde toplanıp Bursaspor maçı hazırlıklarına başlayacağı bildirildi.

Akhisar’da basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, yaptığı açıklamada, “Sonuçta 3 hafta 3 galibiyet her şey bitmesi önümüzde 4 maç var, alabildiğimiz tüm puanları alıp ligde kalmak istiyoruz. Son 3 maçta 3 galibiyet aldık, Gekas gol ihtiyacımızı çözdü ancak takım halinde çok güzel oyun sergiliyoruz, artık takımda taşlar yerine oturdu. Özellikle son 3 haftada Güray çok iyi bir çizgi yakaladı. Takım haline elde edilen Beşiktaş galibiyeti için tüm takımımıza ve destekleyen taraftarlara yönetim adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: