Akhisar Belediyespor'dan Fenerbahçe'ye Gözdağı

AKHİSAR İstanbul'a beraberlik değil, galibiyet için gideceklerini söyleyen Brezilyalı teknik adam, "Rakibimizin üst sıralarda yer alması, bizden iyi takım oldukları anlamına gelmiyor.

AKHİSAR İstanbul'a beraberlik değil, galibiyet için gideceklerini söyleyen Brezilyalı teknik adam, "Rakibimizin üst sıralarda yer alması, bizden iyi takım oldukları anlamına gelmiyor. Bizim takımımızda da çok kaliteli ve deneyimli oyuncular var. Fenerbahçe'yi yenecek güce sahibiz" dedi.
Fenerbahçe mücadelesine şampiyonluk maçı gözüyle baktığını sözlerine ekleyen Roberto Carlos, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor galibiyetiyle moral bulup üzerlerindeki baskıyı kırdıklarını söyledi. Haftalardır gol atamayan Gekas'ın zamanı geldiğinde beklenen patlamayı yapacağını da vurgulayan Carlos, "Konuşarak onun üzerinde ekstra baskı yaratmamak lazım. Gekas vakti geldiğinde 2, 3, 4 artık ne kadar olursa gol atacaktır" ifadesini kullandı.
Öte yandan Akhisar Belediyespor'da Zokora, Sertan ve Koray'ın tedavilerin sürdüğü bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: