Akhisar Belediyespor’un, Antalya Kampı Başladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, ligde verilen arayı değerlendirmek için Antalya’da kamp çalışmalarına...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, ligde verilen arayı değerlendirmek için Antalya’da kamp çalışmalarına başladı. Antalya’nın Side ilçesinde Sensimar Otel’de kamp çalışmalarına başlayan yeşil-siyahlı ekipte yolları ayrılan Mert Kaytankaş, Mehmet Yılmaz ve Diego Costa Lima yer almıyor.

Öte yandan prensipte anlaşılan ancak Türk vatandaşlığına geçmesi planlanan forvet oyuncusu Kerem Bulut’un bugün Antalya kampına katıldığı bildirildi. Türk asıllı genç oyuncu, Çek Cumhuriyetinde, Mlada Boleslav takımında 2010 yılında başladığı profesyonel futbol hayatının ilk yıllarında, 23 karşılaşmada 2 gol kaydetti. Bulut aynı zamanda Avustralya U17, U20 ve U23 takımlarında 21 karşılaşmada 15 gol kaydetti.

Reklam
Reklam

Şuanda hiçbir kulüp ile sözleşmesi bulunmayan genç oyuncu Kerem Bulut’un, Türk kimliğinin çıkmasının ardından Akhisar Belediyespor ile resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: