Akhisar Belediyespor'un Nokta Koyma Maçı

AKHİSAR, 19 Mayıs Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Süleyman Abay yönetecek. Yeşil siyahlı ekipte sarı kart cezalısı Kadir Keleş ile kadro

AKHİSAR, 19 Mayıs Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Süleyman Abay yönetecek. Yeşil siyahlı ekipte sarı kart cezalısı Kadir Keleş ile kadro dışı bırakılan Gekas forma giyemeyecek.
Son antrenmanda futbolcularını uyararak rehavetten kurtulup, kendilerini toparlamalarını isteyen teknik direktör Roberto Carlos, "Ligde 7'nci, 8'inci basamağı hedeflerken, beklenmedik puan kayıplarıyla geriye düştük. Ancak bu takım, kalan tüm maçlarını kazanabilecek kapasitede. Gençlerbirliği'ni mağlup ederek yeni bir seri başlatmak ve üst sıralara tırmanmak istiyoruz" dedi.
ERYÜKSEL İSYAN ETTİ
Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, son dönemde Güray ve Bilal, başta olmak üzere futbolcuları hakkında çıkan transfer haberlerine tepki gösterdi. Bu dedikoduların takıma zarar verdiğini dile getiren Başkan Eryüksel, şunları söyledi:
"Ortada fol yok yumurta yokken şu gidecekmiş, bu gelecekmiş, diye yazılıp çiziliyor. Biz devre arasında hocamızla geleceği de kapsayan uzun vadeli bir planlama yaptık. Ligin bitimine doğru yeniden masaya oturup, gelişmeler ışığında bu planı revize edeceğiz. Bunun dışında hiçbir oyuncumuz için kimseyle masaya oturmadık, hiç kimsenin futbolcusuna teklif yapmadık."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: