Akhisar Belediye'yi 3-1 Yenen Trabzonspor Bu Sezon Ilkkez 3 Gol Birden Attı

Spor Toto Süper Lig'de 2012 - 2013 sezonunda 11. hafta maçlarına bugün oynanan 3 karşılaşma...

Spor Toto Süper Lig'de 2012 - 2013 sezonunda 11. hafta maçlarına bugün oynanan 3 karşılaşma ile devam edilirken günün önemli maçında Trabzonspor, konuk ettiği Akhisar Belediyespor’u 3 – 1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı. Bordo - mavili ekip 3 maç sonra galibiyet hasretine son vererek moral buldu.

Ligin 7. haftasında sahasındaki 1-0'lık Kasımpaşa galibiyetinin ardından Beşiktaş ile deplasmanda 1-1 berabere kalan, ardından sahasında Bursaspor'a 1-0, dış sahada da Medical Park Antalyaspor'a 2-1 mağlup olan bordo-mavilier, Akhisar Belediyespor galibiyetiyle kötü gidişatına ''dur'' dedi.

Reklam
Reklam

Son 3 maçta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Karadeniz ekibi, 3 haftalık aradan sonra galip gelmeyi başararak puanını 16'ya yükseltti.

ADRİAN'DAN 2 MAÇTA 3 GOL

Trabzonspor'da ilk 9 hafta boyunca forma giyme şansı yakalayamayan ancak son 2 haftada forma şansı bulan Adrian, 3 gol atma başarısı gösterdi.

Bu sezon ilk kez oynadığı geçen haftaki Medical Park Antalyaspor maçında 1 gol atan Polonyalı oyuncu, Akhisar Belediyespor filelerini de 2 kez havalandırarak 2 maçta 3 gol attı.

5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edildiği geçen sezonda gol atma başarısı gösteremeyen Adrian, bu sezon bordo-mavili takım formasıyla en fazla gol atan oyuncu oldu.

Portekiz'in Benfica Kulübü'nden transfer edilen Emerson da bordo-mavili takım forması altında ilk golünü kaydetti. Emerson, golünün ardından attığı takla ile büyük bir sevinç yaşadı.

TRABZANSPOR'DAN İLK KEZ 3 GOL

Trabzonspor, bu sezon ilk kez bir maçta 3 gol atma başarısı gösterdi. Avrupa Kupası maçlarıyla birlikte bu sezon 13. maçına çıkan bordo-mavililerin, Akhisar Belediyespor maçı en fazla gol attığı maç oldu.

Reklam
Reklam

Karadeniz ekibinin, bugüne dek en fazla gol attığı maç ligin ikinci haftasında Sanica Boru Elazığspor'u 2-0 yendiği karşılaşma olmuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz