Akhisar Memur-sen’den, Aile Ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürüne Ziyaret

Akhisar Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilcisi Rıza Bahar; yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Aile ve...

Akhisar Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilcisi Rıza Bahar; yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Suudi Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Bahar, “Bizler hem ücret sendikacılığı, hem Hizmet sendikacılığı, hem de ülkemizde yaşayan tek ferdinin dahi aç ve açıkta kalmaması için, mutlu insanların yaşadığı ülke haline gelmesi davası güden sendikacılık yapıyoruz. Memur-Sen olarak, geleceğin sendikacılığı olan ‘hizmet sendikacılığının’ öncülüğünü yaparak, cazibe merkezi olmuş ve çalışanların beğenisini kazanmış bir sendikayız. Bunun neticesinde de, 11 hizmet kolunun 10'nunda genel yetkili konfederasyon olmuş ve ülke genelinde yaklaşık 650 bin, ilçemizde ise bin 350 üyemiz bulunmaktadır” dedi.

Reklam
Reklam

Bahar ayrıca, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü'nde çalışan personelin sorunlarını da dile getirdi.

Bu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İlçe Müdürü Arslan, koruyucu aile ile ilgili yapacakları, yaptıkları hizmetler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: