Akhisar Tso Sigorta Acentesi Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, meclis üyeleriyle birlikte 28 Mayıs-3...

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, meclis üyeleriyle birlikte 28 Mayıs-3 Haziran tarihlerinde kutlanan Sigortacılık Haftası nedeniyle sigortacı oda üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Can Köfte Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltıda ATSO Meclis Başkanı Mehmet Ulusoy ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu sigortacılara TOBB tarafından onaylı "Sigortacılık Levhalarını" verdiler. Kahvaltıda bir konuşma yapan Erdayıoğlu, "Odamız son dönemlerde hizmet çeşitliliğinde ve kaliteli, hızlı hizmet sunumunda çok başarılı çalışmalar yaptı ve yapıyor. Bunun yanı sıra TOBB camiasında saygınlığımızda her geçen gün artıyor. Bizler göreve geldiğimizden bu yana KOSGEB sinerji odağını açtık, ISO Belgesi aldık, Akredite oda olduk. Odalar Birliğinde 2 dönemdir Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyinde ve kuyumculuk sektör meclisinde odamız başkan yardımcılığı düzeyinde temsil ediliyor. Bunlar hep odamızın ikili ilişkilerde gösterdiği başarılı performansın eseri. Bizler Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi olarak birlikte hareket ediyor ve farklı görüşler olsa dahi sonunda ortak noktada buluşuyoruz. TOBB bu payeleri bize verirken ne benim şahsıma, ne de karakaşımıza kara gözümüze vermiyor. Neye veriyor, hizmetlerimize bakıp da veriyor. Bizler yukarıda saydığımız işlerin yanında okul yapmışız, diş hastanesi yapmışız, hastanenin oğun bakım ünitesini 10 yataktan 17 yatağa çıkarmışız, 4 yıllık üniversitede okuyan 100 öğrenciye burs veriyoruz. Ortağı olduğumuz Akhisar Organize Sanayi bölgesinin bu duruma gelmesinde büyük emeğimiz var. Akhisar'da Zeytin Zeytinyağı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurma çalışmalarını başlattık ve şu an Bakanlıktan ÇED raporu onaylandı." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz