Akhisar Zeytin Otobüsü Karabük’te

Akhisar Zeytin ve Zeytinyağı Derneği, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ve Akhisar Belediyesi'nin destekleriyle il...

Akhisar Zeytin ve Zeytinyağı Derneği, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ve Akhisar Belediyesi'nin destekleriyle il ve ilçeyi gezen “Zeytin Tüneli” otobüsü Karabük’e geldi.

Akhisar Zeytin ve Zeytinyağı Derneği, üreticilerinin üretmiş olduğu natürel zeytin ve zeytinyağını tüm Türkiye'ye tanıtım projesi kapsamında “Zeytin Tüneli” otobüsü karabük’e gelerek, satışlara başladı. Akhisar Zeytin ve Zeytinyağı Derneği Başkanı Ahmet Gezgin, “Karabük’ün bizde çok önemli bir yeri var. Biz üreticiler olarak Karabük’e Karabük halkının ayağına kadar bu hizmeti getiriyoruz. Bir hafta Karabük ve Zonguldak bölgesi turumuz var. Ardından Doğu bölgesine hareket edeceğiz. Bizi daha önceden tanıyan arkadaşlar hemen gelip alış veriş yapıyorlar. Hem fiyatlar hem de kalitemiz çok iyi. Bu sene zeytin ve zeytin yağı satışlarından üreticiler memnun değil. Mevsimler kurak gitti. Vatandaşlar iri zeytin talebinde bulunuyorlar. Halbuki küçük zeytin daha kaliteli oluyor. Zeytinin irisine bakmasınlar, kalitesine ve lezzetine baksınlar” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: