Akhisar'da 2.500 aileye ramazan kuponu

Akhisar'da iftar çadırı yerine 2 bin 500 aileye 50 TL yardım kuponu verilecek.

Akhisar Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan etkinlikleri kapsamında iftar çadırı kurmayacak ve bunun yerine ihtiyaç sahibi vatandaşlara 50 TL’lik Ramazan Kuponu verileceği bildirildi. Kuponların ise Keskinoğlu, Sayın Marketçilik, Yeşil Portakal ve Bakkallar Odasına Bağlı tüm bakkallardan alışveriş yapılabileceği bildirildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Kuponu ile ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Hızlı “Yaklaşık 2 Bin 500 ihtiyaç sahibi aileye 50’şer TL’ lik yardım kuponu dağıtacak ve kuponlar Eylül ayının son gününe kadar geçerli olacaktır. Alışveriş yapacak geniş bir esnaf çehresi oluşturuldu. Bu vesile ile tüm halkımızın Ramazan ayını kutlar, bereketi ve bolluğuyla hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Reklam
Reklam

Mustafa ÖZDEMİR

haberakhisar.com

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz