Akhisar'da Alkol Satan İşyerlerinde Denetim Yapıldı

Akhisar Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile Belediye Zabıta Müdürlüğü gıda denetim ekipleri, yeni...

Akhisar Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile Belediye Zabıta Müdürlüğü gıda denetim ekipleri, yeni yıl kutlamaları öncesinde alkollü içecek satılan ve tüketilen mekanlarda denetim yaptı. İşyerlerinin asgari hijyenik şartları, sahte, izinsiz üretilmiş ve son tüketim tarihi geçmiş alkollü ürünler bulundurup bulundurmadığı denetlendi.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Akif Şenyürek, alkollü içecek satılan ve tüketilen mekanlarda yeni yıl kutlamaları öncesi denetim yaptıklarını söyledi. Denetimin amacının tüketici sağlığı olduğunu belirten Şenyürek, 40 kadar lokanta, otel, restorant ve alkollü içecek satılan yerin denetlendiğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Müdür Şenyürek, denetimlerin devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz