Akhisar'da Yerel Medya Semineri Başladı

Akhisar Belediyesi öncülüğünde, İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun destekleri ile düzenlenen Yerel...

Akhisar Belediyesi öncülüğünde, İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun destekleri ile düzenlenen Yerel Medya Semineri başladı.

Akhisar Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılacak seminer öncesi katılımcı medya mensupları, Köfteci Ramiz'de öğle yemeğinde buluştu. Ardından Meclis Salonu'ndaki program açılışında konuşan Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar'da düzenlenen seminerin medyada görev yapan gazeteciler için hayırlı olmasını diledi.

Seminerin ilk gününde İnternet Haberciliği, Köşe Yazısı, Haber Fotoğrafı ve Sayfa Düzeni dersleri verilirken, ikinci gününde ise Haber Yazma Teknikleri, Spor Haberi, TV Haberi ve Diksiyon-Beden Dili derslerinin verileceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Seminerde ilk sözü alan Ege Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği Başkan Yardımcısı Fahrettin Dokak, internet gazeteciliğinin bir kanuna kavuşarak devlet tarafından tanınması için 3 yıldır beklediklerini söyledi.

Dokuz Eylül gazetesi yazarı Mutlu Tuncer de, köşe yazısı teknikleri hakkında bilgi verdi.

İGC Yönetim Kurulu üyesi ve foto muhabiri Kenan Çimen ise haber fotoğrafçılığı teknikleri, Egeli Sabah görsel yönetmeni Tamer Sanverir ise sayfa düzeni tekniklerini anlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz