Akhisarspor, 3 Puana Kilitlendi

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor evinde konuk edeceği Kasımpaşa maçı hazırlıklarını Yılmaz...

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor evinde konuk edeceği Kasımpaşa maçı hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde sürdürdü.

Cumartesi günü yapacağı sabah idmanının ardından kampa girecek olan yeşil-siyahlılar kendi evinde ilk 3 puanı almak istiyor. Sahasında 2 gol atıp 9 gol yiyen yeşil-siyahlılarda golcü oyuncu Bruno'nun da sakatlığı gol yollarındaki sıkıntıyı arttırdı. Henüz ligde form yakalamayan Mehmet Yılmaz'ın ileri uçta tek başına oynaması beklenirken, Akhisarspor diğer gol ayakları ise Anıl, Kenan ve Ahmet Cebe olacak.

Reklam
Reklam

Akhisarspor'da sakatlıkları süren Güray, Bikoko ve cezalı Bruno ilk 18 içinde yer almayacak. Kasımpaşa da ise cezalı Sancak Kaplan dışında eksik bulunmuyor.

MAÇIN HAKEMİ KUDDUSİ MÜFTÜOĞLU

Pazar günü saat 16.00'da başlayacak Akhisarspor-Kasımpaşa maçını Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Yardımcılıklarını ise Eskişehir bölgesinden İsmail Şencan ve Diyarbakır bölgesinden Nihat Mızrak yapacak.

3. KEZ KARŞILACAKLAR

İki ekip bir önceki sezon PTT 1. Lig'de ilk kez karşı kaşıya geldi. Yeşil-siyahlı ekip ilk devre kendi evinde konuk ettiği Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalırken, deplasmanda ise 2-1 kazanmayı bildi.

BİLET FİYATLARI AYNI KALDI

Akhisar Belediyespor Anadolu takımları için sezon başında açıkladığı bilet fiyatlarını değiştirmedi. Buna göre Kasımpaşa maçında bilet fiyatları, VIP A 50 TL, VIP B 40 TL, VIP C 35 TL, VIP D 30 TL, Kapalı C Tribün 25 TL, Tarzan Kapalı Tribün 15 TL, Spil Kale Arkası 10 TL, Misafir Takım Gediz Kale arkası 10 TL'den satışa sunulacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: